Stoelmassage

Stoelmassage is een korte massage van uw rug, schouders, nek, armen en handen.

Deze massage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage, en wordt gegeven op een ergonomische stoel. Terwijl u comfortabel zit wordt u gemasseerd. Deze massage kunt u geheel gekleed ondergaan en er wordt geen olie gebruikt.

Stoelmassage is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen Afvalstoffen worden beter en sneller afgevoerd, lymfe en energie kunnen weer goed doorstromen. Na afloop voelt u zich ontspannen en verfrist.

Het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt hiermee tevens gestimuleerd. De stoelmassage is een holistische behandeling en heeft een preventieve werking om klachten, zoals stress en RSI, te voorkomen. Bij regelmatige toepassing verdwijnen veel beginnende werkgebonden klachten. Hierbij kunt u denken aan 1 maal per week of 2 weken. De stoelmassage heeft daardoor een positieve invloed op het ziekteverzuim.

Voor het geven van de stoelmassage kom ik graag naar u toe. Of u kunt bij mij in de praktijk komen. U kunt kiezen uit een standaard behandeling van ca 20 minuten. Of misschien wilt u dat er meer aandacht aan bepaalde gebieden gegeven wordt dan behoort een massage van ca. 50 minuten uiteraard ook tot de mogelijkheden.