Wolf’s Cabin is de massage en natuurgeneeskundige praktijk van Mirjam Wolf. Op deze website vindt u informatie over Mirjam Wolf, de massages en natuurgeneeskundige behandelingen die aangeboden worden bij Wolf’s Cabin.

Wanneer bent u voor het laatst gemasseerd of heeft u een natuurgeneeskundige behandeling gehad?

– Mirjam Wolf

Contact

Indien u een vraag heeft, kunt u mij e-mailen via onderstaand formulier.

JA, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen.
Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ons privacybeleid om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

“Via Groupon 7 jaar geleden bij Mirjam terecht gekomen en nooit meer weg gegaan. Mirjam is zeer deskundig. Geen enkele behandeling is hetzelfde. Ze bekijkt elke keer weer waar extra aandacht naartoe moet. Naast haar deskundigheid is het ook een hele gezellige vrouw!

Als je opzoekt bent naar gewoon een goede massage, zoek dan niet verder en boek bij Mirjam. Je zal er geen spijt van krijgen!”

CINDY

Weer een heerlijke massage gehad! Echt een gevoel alsof je even op vakantie bent, zalig… een professional met alles er op en er aan. Dankjewel x

ANNEBEL

“Jaren liep ik met lichte nek, schouder, rug klachten. Net als velen anderen waarschijnlijk het gevolg van langdurig computerwerk en /of werkdruk.  Behandeling bij een fysiotherapeut hielp mij helaas niet. Gelukkig kwam ik in contact met de massages van Wolf’s Cabin. Sinds de 3 jaar dat ik de behandelingen bij Mirjam onderga, ga ik weer pijnvrij door het leven. Een heerlijk gevoel! Geweldige remedie tegen de dagelijkse stress en kleine zeurende pijntjes. Op basis van 3 jaar prima evaring met Wolf’s Cabin kan ik de massages van harte aanbevelen!

BAS

Ik ben nu al bijna drie kwart jaar klant bij Mirjam. Ik laat mij graag masseren en ik heb zelf ook wat massage cursussen achter de rug. Ik moet zeggen dat er weinig masseurs zijn waarbij ik zo ontspannen van tafel kom als bij haar. Haar achtergrond als verpleegkundige en het CAT certificaat staan garant voor een professionele en veilige massage. Ik voel mij dus  bij haar erg op mijn gemak en in vertrouwde handen.

Na een behandeling bij Mirjam zijn mijn spieren weer soepel en de knopen weggemasseerd. Mijngolfswing gaat dan weer als vanouds.”

SILVAN

Via groupon heb ik Wolf’s Cabin ontdekt. Ik had 3 full body massages van een uur geboekt en na 1 massage wist ik dat ik zou blijven plakken. Ik werk als verpleegkundige in de zorg en dat is lichamelijk vaak zwaar. Maandelijks ga ik nu naar Mirjam toe om mezelf heerlijk te verwennen en tegelijkertijd veel belaste spieren in vooral de rug, nek en schouders te laten ontspannen.

Mirjam merkt meteen wat de probleemzones van dat moment zijn en besteedt hier extra aandacht aan. Mirjam heeft veel kennis in huis over het menselijk lichaam en massages. Ook doet ze veel moeite up-to-date te blijven en zich verder te scholen.

Je hebt alle mogelijkheden zelf aan te geven wat je precies wilt in de massage, wanneer er geen wensen zijn gebruikt Mirjam verschillende technieken, om de massage zo nuttig en prettig mogelijk te maken. En dan worden een groot deel van de kosten nog vergoed ook door de meeste ziektekosten verzekeraars ook! Oftewel…wat let je! Ervaar het zelf!

ANIKA

“Als één van de eerste klanten van Wolf’s Cabin ben ik na zo veel jaar nog steeds blij met de behandelingen en massages van Mirjam. Ik heb gedurende jaren vrijwel het hele scala aan massages wel een keer gehad en bij elke vorm van behandeling zet ze zich voor de volle 100% in. Nu ben ik al een tijd blessure vrij en kom ik nog regelmatig voor een fijne ontspanningsmassage.”

DAVE

“Ik ben zeer tevreden over de massage’s van Mirjam Wolf. Ik kom hier al ruim een jaar. Het helpt mij enorm bij diverse lichamelijke klachten. Ik ga elke maand en voel me erna fris en kan me beter bewegen. Had ik Mirjam maar eerder gevonden! Ze is professioneel, prettig in de omgang, en zeer vriendelijk!

KEITH
Unique projects

We approach each project individually and with care

Cras nec justo vel elit pulvinar molestie. Praesent facilisis odio est, id gravida magna tempor nec. In commodo lacus vitae risus auctor, vitae tincidunt velit placerat.

How we work

From a partial makeover to a full home overhaul to your taste

Cras nec justo vel elit pulvinar molestie. Praesent facilisis odio est, id gravida magna tempor nec. In commodo lacus vitae risus auctor, vitae tincidunt velit placerat.

Inspired by nature’s art

We splash colour to your flows.

Shop now

Inspired by nature’s art

We splash colour to your flows.

Shop now
WELKOM bij

Wolfs Cabin

Testimonial 3

“Via Groupon 7 jaar geleden bij Mirjam terecht gekomen en nooit meer weg gegaan. Mirjam is zeer deskundig. Geen enkele behandeling is hetzelfde. Ze bekijkt elke keer weer waar extra aandacht naartoe moet. Naast haar deskundigheid is het ook een hele gezellige vrouw! Als je opzoekt bent naar gewoon een goede massage, zoek dan niet verder en boek bij Mirjam. Je zal er geen spijt van krijgen!”

“Jaren liep ik met lichte nek, schouder, rug klachten. Net als velen anderen waarschijnlijk het gevolg van langdurig computerwerk en /of werkdruk.  Behandeling bij een fysiotherapeut hielp mij helaas niet. Gelukkig kwam ik in contact met de massages van Wolf’s Cabin. Sinds de 3 jaar dat ik de behandelingen bij Mirjam onderga, ga ik weer pijnvrij door het leven. Een heerlijk gevoel! Geweldige remedie tegen de dagelijkse stress en kleine zeurende pijntjes. Op basis van 3 jaar prima evaring met Wolf’s Cabin kan ik de massages van harte aanbevelen!”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.”