Even voorstellen

Mijn naam is Mirjam Wolf en ik ben de trotse eigenaar van Wolf’s Cabin, massage/natuurgeneeskundige praktijk. Tot enkele jaren geleden heb ik naast mijn massage praktijk nog als verpleegkundige in de wijk gewerkt. Echter, door de grote druk in de zorg bleef er weinig tijd over voor “het echte contact” met de mensen. Dit heeft mij aan het denken gezet en doen besluiten om op een ander manier contact te zoeken met de medemens. Deze manier heb ik gevonden door het geven van massages en natuurgeneeskundige behandelingen. Wat als hobby in 1996 is begonnen, is nu uitgegroeid tot een volwaardige baan. Inmiddels bestaat mijn bedrijf bijna 15 jaar en kan ik niet anders zeggen dat ik iedere dag weer dankbaar ben om dit mooie werk te mogen doen. Ik werk vanuit een holistische visie.

Wat is holisme?

Bij een holistische geneeswijze wordt er naar de “gehele” mens gekeken. Het woord holisme komt van het Griekse ‘holon’, wat ‘het geheel’ betekent. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen en is alles met elkaar verbonden.

Alles is met elkaar verbonden

Het kan dan nuttig zijn om vanuit verschillende disciplines naar de klacht te kijken om de mogelijke oorzaken en oplossingen te vinden om het herstel te bevorderen.

Denk maar eens aan te veel stress, werkdruk, emotionele belasting of verlies, waardoor je allerlei klachten kan ontwikkelen zoals hoofdpijn, maagdarmklachten, rugpijn en nog veel meer. Een ander voorbeeld is het niet goed verwerken van ingrijpende gebeurtenissen.

De emotionele problemen die hierdoor kunnen ontstaan, worden niet altijd (h)erkend en kunnen veel invloed hebben op het genezingsproces.

Tevens heb ik de HBO opleidingen Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis afgerond volgens de platonormen.

(Let op! De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling afhankelijk van uw aanvullende verzekering.)

De totale mens krijgt van mij alle aandacht zodat niet alleen het lichaam maar ook de geest van nieuwe energie wordt voorzien. De interactie met mijn klanten geeft beide partijen veel energie en maakt ook van mij een volwaardiger mens!!! In het eerste gesprek neem ik de klachten met u door en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op voor een voor u optimaal resultaat. Kijk verder op de website welke behandelingen/massages u kunt verkrijgen. Voor elke behandeling/massage ben ik gecertificeerd.

Ik hoop u in de toekomst ook te mogen helpen en zie u graag in mijn praktijk voor een van de vele massages/behandelingen.

Tot ziens!
Mirjam Wolf

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/